Single post: Vand \ Schimb jocuri PS3
-
Senior Member

Originally Posted by
Link
Lasati smecheriile de doi bani de Petrosani, daca tot le luati super ieftin dati-le macar la schimb, nu la triplu pret aproape, ca nu vi le ia nici naiba si va luati si review defavorabil. E criza si vreti sa va scoateti mamaliga pe promotiile carfurului? Daca jocurile sunt platinum e clar de unde sunt, daca ai curaj pune o poza cu ele pe forum sa ne convingem.
Citeste bine postul sa vazi ca scrie : PREFER SCHIMB si degeaba va agitati pentru ca e valabil doar in Iasi . NU le-am luat cu 25 bucata dar as fi vrut sa le iau asasi nu vad nimic in neregula , cat jocurile sunt ok si au pretul afisat , poate si cei de Altex au luat jocurile cu 25 de la Carrefour si le dau cu triplu
. Bine ca voi vindeti jocuri sigilate fara sa puneti nimic la ele , asa sa ii ajutati si voi pe cei de aici care nu pot sa ajunge prin Anglia , ipocrizie cat incape ...
---------- Post added 29-04-2011 at 10:00 AM ----------

Originally Posted by
johnxxx
Man, vad ca nu prea te pricepi cu cititul: thread-ul meu cu infamous nu era pentru vanzare, ci scrie mare SCHIMB, plus ca oricum e inchis. Iar eu pot sa pun la dispozitie foarte usor si thread-ul de unde l-am cuparat, daca este cineva curios de provenienta lui

Am inteles tu nu il ai de acolo , dar eu sigur le am de acolo , inca o data : As fi vrut sa le fi luat cu 25 dar din pacate ... oricum prefer schimburile , pentru cei ce au un joc ce l-au jucat deja si nu isi permit sa cheltuie 25 ron