Man , sincer , chiar iti urmaresc posturile si sunt atent la ce ai de zis chiar daca nu sunt mereu de acord cu parerea ta.Acum iar ma vad nevoit sa te contrazic putin
SONY nu este nici un fel de firma de bine-facere si daca ii intereseaza de clientii lor ii intereseaza pt ca SONY este o afacere si au nevoie de banii lor .
Eu nu cred exista vre-o corporatie (multinationala d'asta ) pe care o da altruismul afara din casa.Toti exista doar pt a face bani ...si nu cred in legende urbane ca unii sunt mai buni decat altii
...ca EA sunt "mai de treaba " decat ACTIVISION de exemplu
Diferenta asta intre anumite companii cred ca vine f mult din politica fiecareia , PR , etc etc ...
" Si in nici un caz nu ar fii fost vandut la un pret mai mic decat costul productiei timp de 5 ani " WTF man ...trebuie sa fii cel putin naiv sa crezi ca SONY a vandut sub pretul de productie din dragoste fata de gameri.Nu aveau de ales . Eu gandesc ca mai putin inseamna oricum mai mult decat nimic (poate asa a gandit si SONY
) .Ca sa nu mai spun ca banii adevarati nu se fac din consola pe care ti-au vandut-o ci din toate softurile , jocurile, abonamentele si ce dracu mai platesti p'orma
![]()