Quote Originally Posted by Strike105X View Post
Nu am facut nimic, pur si simplu m-am referit la faptul ca nu ma deranjat nimeni, fie cu sunete iritante (rasete, tusa, sau mancat de ceva zgomotos, telefoane mobile etc), sau sa se plimbe cineva prin fata in timp ce ma uitam la film... sa nu mai vorbesc ca asa am putut sa stau in cel mai bun loc din sala.
Imi aduc aminte ca am fost la ultimul Die Hard (adică �n 2007) şi frate era full cinematograful... păcat de el ca sincer era fain cinema-ul... ce-i drept au cam pierdut din teren şi el şi Arta, sau Victoria (cluj) fata de Cinema City sau Odeon şi e un păcat...
Discutam cu niste amici la un moment dat ca ar fi fain daca in loc sa faca competitie cu astea doua (cinema city sau Odeon) mai bine s-ar axa pe filme mai vechi sa le aduca si sa le difuzeze... filme clasice (Apocalypse Now (1979),The Battle of Algiers (1967), Bonnie and Clyde (1967), Enter the Dragon (1973),The Good, the Bad, and the Ugly (1968), Dracula (1931),Jaws (1975), King Kong (1933)) cred ca ar fi mai fain decat sa incerce sa fie la program cu cinematografele mai noi care difuzează 6 filme deodată...
ca oricum şi filmele enumerate mai sus şi cinematografe menţionate mai sus sunt pe cale de dispariţie... si ar fi păcat...