Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
04-05-2011 09:00 #2855 SP
Senior Member

Originally Posted by
Strike105X
Nu am facut nimic, pur si simplu m-am referit la faptul ca nu ma deranjat nimeni, fie cu sunete iritante (rasete, tusa, sau mancat de ceva zgomotos, telefoane mobile etc), sau sa se plimbe cineva prin fata in timp ce ma uitam la film... sa nu mai vorbesc ca asa am putut sa stau in cel mai bun loc din sala.
Imi aduc aminte ca am fost la ultimul Die Hard (adică �n 2007) şi frate era full cinematograful... păcat de el ca sincer era fain cinema-ul... ce-i drept au cam pierdut din teren şi el şi Arta, sau Victoria (cluj) fata de Cinema City sau Odeon şi e un păcat...
Discutam cu niste amici la un moment dat ca ar fi fain daca in loc sa faca competitie cu astea doua (cinema city sau Odeon) mai bine s-ar axa pe filme mai vechi sa le aduca si sa le difuzeze... filme clasice (Apocalypse Now (1979),The Battle of Algiers (1967), Bonnie and Clyde (1967), Enter the Dragon (1973),The Good, the Bad, and the Ugly (1968), Dracula (1931),Jaws (1975), King Kong (1933)) cred ca ar fi mai fain decat sa incerce sa fie la program cu cinematografele mai noi care difuzează 6 filme deodată...
ca oricum şi filmele enumerate mai sus şi cinematografe menţionate mai sus sunt pe cale de dispariţie... si ar fi păcat...