It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Tipul e talentat dar cine crezi ca l-ar angaja? tu daca ai avea o casa de discuri nu cred ca ai angaja unul ca el deoarece nu s-ar vinde, profitul conteaza.Cum iti imaginezi un album facut de el? sau concert....?
plus, ca el sunt cu miile, gasesti pe youtube tipi care canta la pian ireal si nu in emisiuni, ci-n sufrageria proprie.
Tipul e foarte talentat pentru ca el COMPUNE, nu stiu ce intelegi tu prin cantat ireal la pian dar nu tot ce suna bine pe pian e si greu de compus/cantat.
Ca idee :
El in Romania canta intr-o formatie numita Neuroliptica, si era chiar foarte foarte tare. Si cu toate astea nu e exclusiv vina caselor de discuri, ci si a oamenilor care cred ca house-ul e muzica (asta o zic pe un fond de amintiri neplacute, 90% + din oamenii care asculta house ascultau acum 2 ani manele, dar acum injura manelele si zic ca sunt pentru cocalari si au versuri naspa, ceea ce nu neg, dar house-ul nici nu prea are versuri). Oricum am nevoiat prea mult : Neuroleptica | Free Music, Tour Dates, Photos, Videos, mie imi plac si din cate am inteles live au fost foarte buni.