Si daca m-ar judeca cineva crezi ca ma doare? Am cel putin 10 aplicatii cumparate pt. iPad din Cydia (si chiar daca merg pe multi iOS devices, le simt lipsa pe iPad)... Normal ca voi face. Nu suport sa nu pot vedea cata memorie libera am... nu-mi place ideea de a merge in Settings pentru a dezactiva/activa ceva - SBSettings e de 10 ori mai rapid de folosit. La fel, imi place sa tin mai multe icons pe ecran... deja am 4 ecrane pline si nu-mi plac folderele (aici Iconoclasm rulez). La fel, mi se par prea mari pentru gustul meu... si aici intervine Shrink. Nu mai vorbim de Backgrounder (pt. ca-mi place sa-mi controlez ce imi ramane activ in memorie si ce nu), de Multifl0w (pt. ca urasc sistemul de multitasking cu icons)... de FakeClockUp (pt. ca nu inteleg de ce tranzitiile sunt setate atat de lent)... And so on... Motive sunt suficiente pentru Jailbreak. Pentru mine este ceva extra caruia ii simt lipsa momentan. Cui ii este frica de Cydia si de faptul ca "jailbreakul ii strica iPad-ul", poate sta linistit deoparte. Aplicatiile de pe iPad ar trebui sa satisfaca pe oricine. Eu doar vreau ceva mai mult (de exp. widgets).
P.S. Sincer, tot sper ca mare parte din functiile oferite extra via Cydia sa apara intrun viitor iOS 5... Chiar am vazut ca in faza de development se testeaza o alternativa de multitasking exact ca in Multifl0w. In momentul in care vor exista functiile astea... chiar nu mai vad de ce as mai face Jailbreak. Pana atunci... mai este cale lunga insa. Iar momentan nici nu se stie daca se va sparge iPad 2-ul... Tot ce am vazut pana acum s-au dovedit a fi hoax-uri. Well, merge si asa bine merci![]()