Single post: LA Noire
-
Senior Member
Chill guys, fiecare are parerea lui legat de diverse aspecte, unii vor sa vada si cele mai mici detalii la grafica, altii nici nu le baga in seama in "toiul actiunii". Am vazut destule jocuri care arata mai bine pe o consola si ceva mai blurry pe alta, jocuri la care nu se vad 3 umbre pe cine stie ce consola, sunt lucruri nesemnificative..
Legat de LA Noire, grafica nu m-a dat pe spate. Mi se pare destul de normala, nimic din ce n-am vazut intr-un RDR de exemplu. Singura chestie care chiar iese in evidenta este motion capture-ul fetelor, e amuzant sa-ti dai seama ca cineva minte din felul in care priveste intr-o parte si isi stramba coltul gurii. E impresionant ce au reusit sa faca, personajele sunt foarte expresive, parca te uiti la un film.
Legat de problemele tehnice despre care se mai plange lumea pe net.. Pana acum nu mi s-a incalzit consola, nu am intalnit freeze-uri sau alte chestii de genul asta.. Mai sacadeaza jocul un pic din cand in cand, probabil ajunge undeva la 20 fps, estimez eu.. Oricum nu e mare problema, nu e un joc foarte alert (ocazionalul shootout sau alergat dupa suspect), asa ca nu incomodeaza.
N-am facut prea mult city exploring, pot doar sa spun ca orasul pare foarte mare. Pana acum am urmarit storyline-ul, asa ca nu stiu ce chestii poti face prin oras, in afara de ocazionalul emergency call prin statie, prin care poti rezolva mici situatii. Cine se astepta la ceva gen GTA s-ar putea sa fie un pic dezamagit, pentru ca aici nu poti sa o iei razna si sa faci haos prin oras. Oricum dupa ce o sa termin story mode-ul o sa explorez mai mult, sa vad ce si cum.
Cum am mai zis, jocul nu e foarte alert, in mare parte examinezi diverse crime scenes, apartamente, etc., strangi indicii, le pui cap la cap si vorbesti cu martori.. Capteaza bine feeling-ul de detectiv, care din cand in cand ajunge si in situatii mai tensionate.
Cam astea ar fi impresiile de pana acum, am rezolvat cam 12-13 cazuri din 21, fiind la al 3-lea departament (Patrol-Traffic-Homicide-Vice-Arson).