Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clan Killzone 2
-
Senior Member

Originally Posted by
eXistenZ
EnDLeSS ar fi tare ,oricum orice nume ar fi i am so in it ...
EDIT : in deciderea numelui daca nu ne intelegem prea bine,sa luam primele 10 nume si le punem la vot si apoi toata lumea va fi Happy
da, putem face un vot dupa ce avem cateva nume. maxim poll-ul se poate face de 20 de optiuni, dar 10 ar fi suficiente.
Cred ca ar trebui sa fie o denumire prescurtata maxim 4 litere. Nu cred ca project_ro poate fi o optiune, cum o prescurtezi ca sa apara denumirea inaintea numelui tau? cu toate ca nu suna rau nici asta.
Si clan-ul lui FFOCUS din Resistance 2 suna bine: ROMANIAN RESISTANCE
aka RR