Single post: Probleme Site?
-
Admin

Originally Posted by
Bozyblue
Ati marit rezolutia la main page? Nu se mai incadreaza tot in pagina, trebuie scroll-uit si stanga-dreapta ca sa se vada.
Banuiesc ca mai lucrati la ea...
Este tot 1200 pe latime, exact ca si cel vechi. Verifica sa nu fii in zoom mode or something. Ce browser folosesti, ca sa testez cu el?

Originally Posted by
rulzmaker
Primul bug peste care am dat:
La pozele uploadate dupa update. Am urcat pozele normal, dar cand dau click pe ele se deschide si popup-ul normal si un tab pe langa cu un thumbnail. Folosesc Firefox 4. Imaginile au fost uploadate cu Basic Uploader.
Hmm, nu am folosit deloc Basic Uploader... Ai dreptate, e un bug atunci cand se urca din Basic Uploader. Going to fix now... Meanwhile, use the new uploader 

Originally Posted by
Firezu
Fontul va ramane alb?
Nu avem niciunde font alb. Presupun ca te referi la fond. Nu, o sa vina si cu fond inchis, exact cum eram obisnuiti. Dar intai sa-l reparam pe asta 

Originally Posted by
gvingi76
La mine nu se vad butoanele pentru forum fara posturi necitite...
Folosesc Google Chrome 11.0.696.71
Fixed. Oricum se vor schimba acele butoane... ugly dot com
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

Originally Posted by
RaverX
E o problema mare cu TR-ul (parerea mea). Am acordat azi 2 TR si cand sa-l acord al treilea ... supriza : nu mai pot acorda azi TR. Mi se pare o limita EXTREM de mica, hai ca intelegeam sa nu poti acorda mai mult de 10 TR-uri pe zi, dar asa ... Si la inceput o sa fie nebunie, probabil ca multi o sa acorde TR-uri pentru tranzactii mai vechi si sa vezi atunci probleme : la ala i-ai dat TR, mie de ce nu mi-ai dat

Am ridicat limita la 20 TR-uri pe zi.