Mai bine nu ma uitam la nimic. Mai rau ma agita E3-u' asta, trebuie sa iau niste Xanax imediat. Facand un mic recensamant a ceea ce am vazut pana acum, gandind din perspectiva unui gamer, sunt absolut coplesit. Adica ce naiba mai pot sa imi doresc in plus dupa ce am vazut: Gears of War 3, Uncharted 3, Resistance 3, Battlefield 3, Mass Effect 3, Far Cry 3, Ninja Gaiden 3(voi observati ca toate sunt partea a 3-a? ), Ghost Recon, Assassin's Creed Revelations.... Chiar si al 2-lea demo MW3 mi-a placut(cel in oras cu lupte de strada), va rog nu dati cu bata .
Eu nu ii inteleg pe cei care se tot plang ca "vai domle dar n-am vazut nimic, vai nu sunt multumit, vai dar a fost ire****bil de slab". La ce va asteptati? A doua venire a lui Mesia? Calitatea a 70% dintre jocurile prezentate pana acum este "over the top" si nu puteam sa imi doresc mai mult.
Problema cea mai mare pentru mine este ca intr-o perioada de 2 luni se vor lansa 4 jocuri cu un multiplayer extrem de solid: Resistance 3, Gears 3, Uncharted 3 si Battlefield 3. Cum o sa le impart si cum imi voi gasi timp numai Cel de Sus stie...