Single post: Duke Nukem Forever
-
Senior Member
Ce dragut, se vorbeste pe-aici de jocuri "luate si sterse" dar e OK atata timp cat e un joc naspa sa vorbim despre piraterie.
Mi-am luat jocul day1 si Collectors Edition si de la atatea comentarii pe-aici nici nu l-am bagat in consola. Ma gandeam sa-l tin sigilat si sa-l dau peste inca 15 ani NRFB 
Lasand la o parte faptul ca n-am asteptat sa-i scada pretul la o parte ceea ce am observat pe majoritatea site-urilor cu reviews e faptul ca Duke nu s-a schimbat. Ca sunt aceleasi glume si clisee legate vechi si ca umorul nu e adus up-to-date. Intrebarea e: noi voiam ca Duke Nukem sa fie altfel? Pentru ca eu cand il joc vreau sa-mi imaginez ca am 12 ani si-l joc, sa ma "cobor" la acel nivel de intelegere a jocului.
Daca voiam umor la zi ma multumeam cu Bulletstorm (unde apropo, exista aceeasi tactica cu 2 arme simultan si sniper weapon care-l gasesti pe jos fix cand ai nevoie de el) insa nu mi-a fost de ajuns.
DNF este o lectie de istorie si de multe alte lucruri (pe care planuiesc sa le relatez intr-un review facut odata ce termin jocul care din ce am inteles e destul de scurt) si nu regret deloc achizitia pentru ca e o parte din viata mea de gamer si cu bune si cu rele.