Quote Originally Posted by babulu View Post
Sunt level 320 si ceva, si nu am reusit pana acum sa fac sa cada un pure bladestone. Am citit pe net, stiu ca are 1/200 rata sa cada si totusi la mine nu vrea sa ajunga Ceva sfaturi ?
stiu ca si eu am stat cel putin 10 ore sa caut piatra aia nenorocita. Am crescut vreo 120 de level-uri . Aveam luck 99 + Large sword of seeking si ott nu am avut destul noroc (poate trebuia sa am 100 ). Ma gandesc ca uneori ma mai omora black phantom-ul ala si ma gandeam de fiecare data ca poate chiar ala avea pure bladestone-ul la el . Pana la urma eu am rezolvat sa ma intalnesc cu enthroll (thanks again man) si mi-a dat o sabie cu +5 la bladestone si uite asa am primit si trofeu ala . Am preferat sa mai scad din propriul level ca sa ma ajute el si sa ma pot bucura de joc nu de alte chestii.

In mod normal nu ma prea intereseaza trofeele (de regula ma si enerveaza) da la Demon's Souls am vrut platina pentru ca jocul asta imi placea la nebunie si oricum aveam peste 100 de ore joc si imi mai trebuiau numa 3-4 trofee pt platina (care unele chiar mi-au placut. Mai alea aia care iti cerea sa ai toate armele unice Gotta have em all .

Deci sfatul meu e urmatorul: daca nu mai ai chef sa tot repeti aceeasi chestie atunci incearca sa te intalnesti cu un jucator care are deja sabia la level-ul maxim. Trebuie doar sa o tii in inventory cateva secunde, primesti trofeul respectiv si dupaia o returnezi (asa ar fi frumos).