Single post: Clubul PlayStation 2 - PS2
-
Junior Member
PS2-ul inca mai are probleme.Am vrut sa mut PS2-ul de pe LCD-ul mic pe LCD-ul mare,asa,de curiozitate,sa vad cum arata un anumit joc pe ecran mare,si problemele au reinceput.Spre deosebire de erorile precedente(de care am vorbit mai devreme),acum ecranul era color dar PS2-ul nu lua jocul ca unul de PS2 ci imi zicea sa pun un joc de PS2 sau de PS1 in el(inainte,nici macar nu iesea din meniu,nu ,,vedea" discul deloc).Dupa o dimineata intreaga in care am tot resetat,inchis,deschis,scos din priza si plimbat PS2-ul de la un televizor la altul,in sfarsit a functionat cum trebuie.Dar asta nu a durat mult;dupa ce m-am jucat o vreme,ecranul a inceput sa clipeasca,culorile s-au dus(era alb-negru).Initial am crezut ca am zgariat din greseala discul dar i-am dat un RESET si a inceput sa functioneze iar.
Astfel,am decis ca trebuie sa folosesc garantia.Dar problema e urmatoarea;problemele nu apar la intervale regulate;ma duc cu PS2-ul inapoi la Media Galaxy,dar ar putea lua ORE ca sa reproduc problemele.Si ma intrebam:daca as surprinde problemele acasa cu o camera de filmat,oare le-ar lua in considerare?As sta cu multa placere in Media Galaxy dar daca trec prin zona in care se afla magazinul inseamna ca am treaba,ca trebuie sa ajung undeva anume deoarece Media Galaxy e in orasul invecinat,nu mi-ar fi lene sa merg pana acolo si sa stau sa testez consola daca ar fi in oras MG,dar nu este.Deci in nici un caz n-as bate atata drum doar ca sa pierd vremea intr-un magazin.
Ce porcarie.Daca vroiam o consola care functioneaza din an in Pasti imi luam una second hand din bazar la jumatate de pret.