Salut Răzvan.
E a2 a oară c�nd se �nt�mplă aceeaşi chestie.
Primele 4-5 comenzi au sosit la timp. �n schimb penultima mi-a ajuns după vreo săptăm�na, şi coletul comandat miercuri (confirmat joi) nu mi-a ajuns nici astăzi. L-am sunat pe tipul care destribuie coletele �n zona mea şi a spus că nu are nici un colet. Nu mai zic că la una din primele comenzi mi-aţi greşit localitatea, aţi scris Savinesti �n loc de Zanesti şi aţi complicat mai tare treaba. Nu cred că e vina voastră, dar eu speram să �mi ajungă.(�l aştept de ieri)
Ori sunt ghinionist ori cei de la Fan nu �şi fac cum trebuie treaba .. Apropo, ieri am fost sunat de la Fan Curier să le dau adresa iar (că nu era vizibilă cică pe colet) şi mi-au spus că �mi ajunge ieri după-amiază.. dar nimic. Sper că nu sunt nevoit iar să aştept mai bine de o săptăm�nă şi pentru comanda aceasta. (oamenii mai sunt ocupaţi şi cu altceva)
Să nu mai spun şi de problema curelei. (c�nd era promoţia/oferta aia .. i-ai rugat şi tu pe cei de la Best Distribution să-mi trimită o curea EA, dar nimic - asta �n condiţiile �n care am făcut comenzi care conţineau şi jocuri de la EA)

PS: Dacă �mi va veni luni, p�nă la ora 13:00 nu voi fi acasă.. şi �n general p�nă �n ora 13:00 ajung �n zona mea.