Single post: iPad 2
-
Admin
Bine ai revenit AlanPoe. Chiar sunt curios ce problema ai avut cu el...
Referitor la intrebari, here are mine:
1. Eu momentan am un Momax supercheap: Husa Momax i-Crystal Case2 pentru iPad, negru ICCAPIPADD - eMAG.ro
Sincer eu iPad 1 l-am tinut luni bune (folosit in fiecare zi), si cand l-am vandut era ca nou... nu am reusit sa-l zgarii. Pentru iPad 2 nu mi-am cumparat de frica sa nu-l zgarii, ci pentru ca ma enerveaza cat de subtire este. Daca-l tii in palme pentru perioade mai indelungate, devine "dureros". Ce ti-e si cu miniaturizarea asta... Acum insa, depinde ce gen preferi. Daca vrei sa protejezi si fata, si spatele, daca vrei ceva minimalist sau ceva gen "mapa"... Eu am preferat chestia asta pt. protectie spate, si in rest il duc intr-o "mini borseta" pt. ipad: Husa iPAD BELKIN violet, f8n277cw091 F8N277cw091 - eMAG.ro (dar negru, desigur). O sa incerc invisibleshield... desi m-ar tenta asa ceva minimalist (Momax-ul fiind mai bulky).
2. Nu am folosit si nu voi folosi NICIODATA folie, pe niciun fel de ecran. As in never ever. Orice minune s-ar zice despre shield-uri, fie prind praf, fie se prind prost, fie scad luminozitatea, fie induc reflexii, fie scad calitatea, fie devin unsuroase, fie se curata greu, etc... etc...
3. Este IPS... negrul e super ok (pentru un LCD), dar e greu sa gasesti ce vrei tu. Adicatalea nu este LED si backlight bleeding exista la oricare... Desi trebuie sa recunosc ca eu am avut noroc, fiind almost perfect... Eu zic ca daca acel bleeding nu-l vezi decat pe ecran negru, cativa mm pe anumite margini... lasa-l in pace. Serios acum, tu stai si te joci/lucrezi pe el... nu te uiti la ecrane negre. Si chiar si atunci, doar sa fie intuneric in camera, brightness maxim, etc... Parerea mea.
P.S. Daca esti maniac, schimba-l pana e perfect. Eu de exp. primul iPad l-am schimbat pt. ca avea o mica scama in spatele ecranului... era ceva de 2-3mm... Dar le-am zis nu. Sorry, dar nu vreau ca produs nou nout sa il iau deja desfacut si curatat de voi. Apple nu se supara!