Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Wii U cu posibilitati de streaming video?
-
\
Ce s-a vazut la E3 a fost o cutie alba. Au aratat doar controller-ul. Nu au vorbit o secunda despre consola. Mie mi se pare foarte aiurea. Nintendo nu imi inspira deloc incredere cu noua lor consola. Ei ori nu au nimic, ori continua cu acea abordare pentru casual gamers stiind ca lumea nu vrea jocuri serioase ci sa se schalambaie in fata TV-ului. Cei care vor sa faca asta, o fac deja cu Wii, de ce sa mai ai nevoie acum de Wii U?
Eu nu le inteleg ideea asta de a nu arata si de a nu spune nimic. Cine stie, poate vor sa ne dea pe spate cu ceva si asta e motivul pentru care nu stim nimic. Dar daca aflam la lansare ca de fapt Wii U e un Wii HD cu un controller cu ecran, atunci Nintendo are o bila neagra de la mine.