Salutare. Am si eu ceva intrebari de newbie; ma bate gandul rau de tot sa-mi iau un iPad2 si am vazut ca sunt si tastaturi bluetooth pe care pot sa le conectez la device. MonkY stie ca in mare parte il vreau pentru facultate, sa nu ma car cu o tona de caiete dupa mine si ca scrisul meu este curat murdar. In fine, sa trec la intrebari:
- Pot sa gasesc asa ceva intr-un magazin din Romania? iPad Folio Case With Keyboard | iPad 2 Folio Cover | ZAGGfolio sau sunt altele mai bune decat cel prezentat?
- In ce consta acest jailbreak? Inteleg ca iti permite sa customizezi aparatul dupa bunul tau plac, dar pot sa mai cumpar via pay-pal/credit card aplicatii din app store?
- Cu ce pot sa cumpar mai exact? Sunt anumite carti de credit care merg sau toate? Sa folosesc doar Paypal?
- Este cineva posesor de un account On-Live pe iPad2? Sunt foarte curiors cum ii merge, daca are lag si daca merita per total investitia.
- Am inteles de la MonkY ca pot sa folosesc suite-ul lor deja instalat pentru notite, dar ma intereseaza daca este vreo aplicatie similara cu Word, chiar si notepad si sa am posibilitatea sa le salvez undeva, intr-un folder sau ceva, sa pot redenumi folderul etc. si daca pot sa le transfer pe PC sa pot sa le printez.

Cam atat momentan, daca aveti ceva sa adaugati feel free to do it, orice informatie este primita!
Va multumesc anticipat .