Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Admin

Originally Posted by
PwJBoy
Eu cred ca si-a luat ban cine nu trebuie.Prea dubioasa mi se pare situatia lui NSNS + userul asta nou care apare din senin sa-i apere cazul.
A fost o simpla opinie.Imi pare rau daca nu trebuia sa ma bag insa n-am putut sa ma abtin.
E posibil sa ai dreptate, nu zic nu. Insa eu cred ca ar fi trebuit sa se inteleaga amiabil amandoi... la urma urmei era vorba doar de un amarat de joc. Ei in loc sa ajunga la un punct comun, au inceput sa se balacareasca pe forum si PM-uri (si sa ma asalteze si pe mine cu PM-uri). In cazul lui NSNS, am inteles ca nu-i roman, dar asta nu este o scuza. Suntem totusi pe forum romanesc. Cu toate acestea, s-a pus capac in momentul in care am fost luat peste picior de nu stiu ce greseala gramaticala de-a mea... plus faptul ca este acceptata "romgleza" aici. No offense, dar eu incerc sa il ajut, si in final tot eu imi iau un "sut in fund"...
Mai mult, in momentul in care aveam de gand sa-l iert... ma trezesc ca omul isi facuse n clone, inclusiv "la misto". Daca atat a inteles el din http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/, atunci sa fie sanatos. In concluzie, omul nu a luat ban pentru tranzactie esuata pe CG, ci pentru nerespectarea regulilor si a atacurilor "gratuite".