Quote Originally Posted by RaverX View Post

N-am inteles ideea. Cine te opreste sa joci fericit pe PS3/XBOX 360 dupa ce se lanseaza noua generatie ? Sunt si azi o gramada care se joaca fericiti pe PS2, desi PS3 e demult pe piata. Nu cred ca vine Sony la tine acasa si-ti confisca jocurile de PS3 si te obliga sa-ti cumperi PS4.
nu stiu... sa zicem atentia producatorilor? i mean, cand vor aparea noile console, PS3 si X360 vor fi puse putin la o parte, iar resursele si atentia studiourilor/publisherilor se va indrepta in cea mai mare parte spre noile console. e aproape imposibil sa cred ca un joc ca Uncharted sau Gears of War unde studiourile au lucrat enorm pentru a scoate niste jocuri aproape perfecte, acelasi lucru s-ar fi intamplat daca pe piata ar fi fost deja PS4 si X720. sper sa intelegi ce vreau sa zic.

---------- Post added 18-07-2011 at 04:12 PM ----------

Quote Originally Posted by goguxxx View Post
Cel mai devreme 2013,alstfel sunt nebuni sa lanseze hardware fara exclusivitati.E ca si cum ai vinde palete de tenis si nu se gasesc mingi de tenis.
lasa ca asa a incercat si Sony cu PS3... a trecut o perioada pana si-au revenit din acest punct de vedere.