Quote Originally Posted by AndyZ View Post
Eu ma bucur ca exista multimat in loc de casierii la ING. Poti sa faci foarte usor orice fel de transfer, plata de factura, retrageri sau depuneri din multimat, fara sa stai la nu stiu ce cozi.
Hahahaha, ce tare. Chestiile alea le poti face de la orice bancomat al oricarei banci, in schimb daca vrei sa faci o plata fara sa ai card ce mama naibii faci ? Te uiti la multimat si esti multumit ca nu exista casierie ? Cat despre "card swipe" cred ca parerile userilor de mai sus sunt foarte elocvente

In fine, daca tu esti multumit de ING e foarte bine, eu nu-s multumit de anumite chestii. Fireste ca fiecare banca are servicii mai bune si servicii mai putin bune, pt ce am eu nevoie (sa incasez bani de la oameni simpli si sa platesc pe Internet) ING nu e deloc OK, comisionul cu 7 lei la alimentare cont de la ghiseu INDIFERENT de suma depusa mi se pare jegmaneala curata. Lipsa casieriei mi se pare ceva absolut hilar, nici nu credeam ca asa ceva e legal intr-on banca... Iar sediile putine (cel putin in Oradea) imi arata ca interesul pt clienti e scazut.

Poate in alte orase situatia e mai buna, poate la alte servicii ING sunt mai buni ca alte banci, insa pe mine nu ma satisfac.