Quote Originally Posted by PiTbull View Post
Daca userul care a licitat 55 euro are bunavointa atunci nu se va retrage.
nu te teme ca nu ma retrag. Si nu pentru ca cine stie ce o sa zica dupaia unii useri sau alte chestii. Da eu (mi-)am zis ca o sa licitez chiar daca jocul nu e inclus (sincer nu ma asteptam sa licitez asa departe da nu-i bai ). Si de ar fi sa nu castig nici o licitatie (nici asta nici Resistance 1) tot aveam de gand sa donez 100-150 de RON. Faptul ca dau un pic mai mult si primesc ceva in schimb tot e bine .

Da in loc sa comentati si sa va dati cu pareara, nu mai bine licitati si voi la alte produse? Eu ma mir cate jocuri bune s-au pus si nimeni nu le cumpara (sincer as mai licita la cateva da nu prea mai am bani ). Chiar ieri incercam sa imi conving un prieten sa cumpere The witcher 2 ca doar e pentru o cauza nobila . A spus ca daca nu creste extrem de mult pretul atunci se baga. La multi altii tot le-am sugerat sa doneze sau daca nu le place sa dea bani "pe naspa" atunci au sansa sa cumpere un joc la un pret foarte bun. Avand in vedere ca intram zilnic de cativa ani incoace si am gasit tot felu de chestii misto precum mturk, odesk, lockerz etc cred ca am putea dona cel putin 10 euro (mai ales ca datorita site-urilor mentionate inainte am castigat mult mai multi bani printr-un mod sau altul).