Single post: Console Games - Donatii
-
Senior Member

Originally Posted by
panda crib
Deci s-a ajuns la santaj si amenintari?
Ai si tu 12 posturi si deja esti foarte mare-n "clont". Cine te-a santajat si cu ce ? Asta e un forum si nu mori daca se inchide o zi sau definitiv, amenintare e cand cineva te ameninta ca-ti taie o mana sau te omoara, santaj e cand cineva iti spune ca dezvlauie chestii neplacute despre tine daca nu-i faci un favor sau nu-i dai o suma de bani.
Eu sunt convins ca o sa fie ok, desi GreyhounD spune ca-s prea putini userii care au donat sau au licitat. Pot parea putini, dar important e ca sunt si fiecare a donat cat a putut sau a scos la vanzare cate ceva, din pacate problema e la partea cu licitatiile, sunt multe jocuri la preturi decente, dar putini interesati sa cumpere.
Din pacate eu chiar n-am cum sa donez acum, stau foarte prost cu banii (am investit la inceputu lunii cateva sute de euro in placi video de colectie si au interevenit si niste cheltuieli neprevezaute), dar o sa incerc sa mai scot la licitatie cateva jocuri. As vrea sa si licitez pt jocurile scoase de altii, dar nu pot face asta pana luna viitoare cand primesc salariul.