in romania este o tampenie ce s-a facut cu iphone-u, total invers decat ce a zis apple "half the price, double the speed". Pentru ca eu, ca abonat orange de 5 ani nu imi pot cumpara jucaria la un pret avantajos, singura optiune fiind anularea abonamentului si deschiderea altuia(mult mai scump, si inutil pentru mine, pentru ca nu am nevoie de atat de multe minute nationale, iar SMS-urile sunt degeaba din privinta mea). Pretul pentru 8 GB la pret de fidelizare(Orange Thank You) este de minim 469 € (pentru versiunea de 8GB, cred ca as fi platit atat daca era vorba de versiunea de 16 GB, dar pentru 8GB e mult). Am un ipod touch de 8 gb si 2 telefoane constant dupa mine. Daca mi-as lua un iphone as scapa de ceva din buzunar, intrucat ipodul l-as vinde si as schimba unul din telefoane, dar nu as primi foarte mult in plus. Poate internet cu adevarat mobil, dar in ultima vreme nu imi lipseste atat de mult pentru ca oriunde ma duc am internet. It sucks living in romania... daca stau sa ma gandesc nici nu mai vreau un iphone, m-au facut sa ma razgandesc total cu pretul asta S.F.