frumos spus (scris) MonkY. Intr-adevar comunitatea noastra care e destul de mare nu primeste atentia meritata (mai ales ca avand in vedere ca in mai putin de un an s-au mai alaturat site-ului nostru inca vreo 5-6 mii de useri...eu spun ca e ceva). Am fost (si inca suntem) in niste perioade destul de grele dar nu a fost nici un obstacol pe care sa nu il putem trece impreuna.
Sunt mandru sa spun ca fac parte din aceasta comunitate de vreo 2 ani jumate, singurul meu regret fiind ca nu am stiut de site chiar cand s-a lansat (chiar daca acu 3 ani eu nici nu aveam consola).
Oh well... cel putin am fost martor la unele schimbari ale site-ului, la sosirea unor colegi forumisti cu care am discutat multa vreme, am dat niste meciuri de X sau Y ,am vazut si plecarea unor troli de pe site (pentru mine si alea au fost vremuri bune),m participat si la un turneu (cel de Tekken) si multe alte chestii la care nu am uitat niciodata sa ma distrez.
Nu e zi din saptamana cand nu intru pe CG (bine-nteles daca am avut posibilitatea) de cel putin 10 ori ca sa vad cine ce a mai postat sau ce alte chestii s-au mai petrecut. O sa fiu mereu un membru CG indiferent ce varsta voi avea sau unde voi fi.
In incheiere vreau doar sa urez consolegames-ului "La multi (b)ani" asa cum ne-a urat si ursulache zilnic de 3 ani incoace.![]()
![]()