Quote Originally Posted by kobayashi View Post
Assassins Creed Brotherhood - 8/10
Povestea din seria asta de jocuri face ca Inception sa para un desen animat
+combat imbunatatit
+grafica mai buna(mai finisata)
+story interesant
+varietate mare de misiuni
+assassin's recruits, e misto cand ii chemi sa te ajute in timpul luptelor mai dificile,chiar isi fac treaba
+Romulus tomb's f misto gandite

-foarte multe glitch-uri, din pacate durata scurta de productie a jocului se vede in calitatea finala AC 2 a fost mult mai bine lucrat din acest punct de vedere. In AC B am fost chiar nevoit sa dau restart la misiuni de 2 ori din cauza ca mi se blocase personajul in pereti si nu mai aveam cum sa ies de acolo.
-scaderi de framerate f dese
-loading freeze-uri cu nemiluita...chiar enervante dupa un timp,cand traversam f repede zonele din joc pur si simplu jocul se bloca 1-2 secunde fiinca nu apuca sa incarce urmatoarea zona la timp Nu inteleg de ce nu au introdus mandatori instal pe HD la toata Roma si astfel nu ar mai fi existat astfel de probleme.
-trofee pt multiplayer, o parte a jocului de care eu unul nu sunt curios si ma enerveaza ca nu pot sa-i fac platina din cauza asta.Am intrat in multiplayer 30minute,mi-a ajuns.

La cate probleme si erori are jocul i-as fi scazut mai mult din nota, dar tb sa recunosc ca e un joc prea bun ca sa-i dau o nota mai mica de 8,chiar si cu toate problemele tehnice care le are.Sper ca Revelations sa fie mai bine lucrat si sa nu le mai scape atatea erori.
Pe ce consola l-ai jucat ? Eu l-am jucat de 3 ori si nu am avut nicio problemă(ps3)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk