Army of TWO™: TFD@X360 - 1250/1250 (mai exact DLC-ul Chapters of Deceit 250/250).
După aproape UN AN (sau poate mai multe de un an...cine mai stă să calculeze) problema DLC-ului s-a rezolvat (evident nimic oficial - un update sau un patch de 2MB). Sincer să fiu...mi-am cam pierdut speranța. Aproape zilnic mă uitam pe forumuri să văd dacă a găsit cineva vreo modalitate (evident că cei de la EA ne-au abandonat...după ce au avut tupeul să zică pe forumul lor că defapt problema e din cauza comunității - ceva aberație - deci practic au dat vina pe noi, da cum să faci așa ceva?
...no gata, problema s-a rezolvat (aici dovada mea, dacă mai era nevoie de așa ceva - defapt era nevoie că mai sunt și aiuriți care cred că doar prin glitch se poate obține 1250)
Oki, gata și cu asta.
[-] Cei de la EA sunt amatori (să nu poată ei rezolva o banală problemă de sincronizare?) Și acum o vă vină experții și-o să-mi zică: Dar tu chiar crezi că de era ceva banal cei de la EA nu rezolvau problema? Da cred și da era ceva banal pentru că s-au postat SOLUȚII pe forumul oficial, de către useri și EA s-a/s-au făcut că plouă.
Nu mai scriu nimic că m-am disperat. Doar minusul ăla și salut. DLC-ul a fost nota ZC! Clipurile vorbesc de la sine.
...a postat un super Army of Two
*p.s.
Ah, era să uit. Nu-i prima dată c�nd EA face așa ceva.
*p.s. 2
Eu nu generalizez, dar mereu există undeva...o m�nă de cretini, picați din lună, care strică toată treaba.