Infamous (fireste @PS3)

+ Story de exceptie > cu intorsaturi de senzatie, destul de complex, te face sa te joci pana duci povestea la capat
+ Grafica (mai mult design decat altceva) > creaza acea senzatie de lume post-apocaliptica (asta-i si scopul pana la urma)
+ Gameplay (cu o mica exceptie) > mi se pare ca "escaladatul" cladirilor se face intr-un mod groaznic (nu, nu sunt dur)
+ Cole (un personaj foarte bine conturat, complex, iar finalul te da pe spate > inca trebuie sa-l incerc si ca bad guy)
+ Super puteri, atat de diversificate, incat de abia asteptam sa fac rost de XP sa le power-up cat de mult posibil)

+/- In afara de Cole, toate celelalte personaje chiar sunt secundare (in sensul ca nu sunt conturate mai deloc)

- Desi l-am jucat pe Easy, mi s-a parut foarte greu (pentru mine conteaza sa ma simt bine cand ma joc, nu sa ma simt excesiv de provocat...)
- Escaladatul cladirilor
- Mica diversitate a dusmanilor

Nota: 9.5/10

Nu, nu e nota prea mare (my opinion). Ideea e ca prima data cand l-am jucat nu am rezistat sa il termin (nu mai stiu sigur de ce). Acum insa, nu am lasat controller-ul din mana pana nu am vazut finalul.
Cu adevarat un joc reusit. Un nou motiv pentru a striga: Traiasca PS3 si exclusivitatile sale