Quote Originally Posted by PET View Post
M-a intrebat la verificare despre adresa si i-am zis ca aia am puso asa ca "la noi nu e supported" si m-a intrebat de unde sun, i-am spus Romania si n-am avut probleme.

Tipul a fost super de treaba. Acum sa vedem cum imi rezolva problema.

Deci din 3 tranzactii care au fost facute la interval de 2 minute, am primit banii din 2 tranzactii dupa 2 ore.

Fara sa fac eu nimic. Ce sa cumparat au fost:
6000 puncte
2000 puncte
1000 puncte

-------------

De unde poti cumpara 6000 puncte?

Apoi cu acele puncte au fost cumparate:

Eu Red Dead Redemption am. Skate 2 nu ma intereseaza. Restul sunt addon-uri la Battlefield.
Deci probabil un copilas a facut rost de detalii, faza e ca ma intreb CUM. Si ce exact a "hackuit".
PayPal? Xbox? Gmail nu prea are cum ca m-am uitat la IP-uri. Poate mi-a facut rost de contul de xbox.

EDIT: Poti sa cumperi 6000 puncte de pe xbox direct. Deci mai mult ca sigur a facut rost de password si sa logat pe contul de xbox.
Man eu zic sa-ti verifici toate conturile pe care ai card/care le crezi tu folositoare.In ultimul timp am vazut o gramada de romani hackuiti de "pretenashi" mei americani,asta se intampla pentru ca noi luam de pe piratebay sau intram pe siteuri nesigure ori ne punem datele in fake Microsoft Points Generator sau alte astea.Nu e chiar asa greu sa fi hackuit,doar trebuie sa deschizi un .exe care cateodata nici nu iti apare ca virus fiind FUDed de cel care l-a facut.Poti fi hackuit si prin allow la anumite pagini de facebook