Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PC Gaming is NOT DEAD !
-
Member
Eu raman pro gaming pe console. In ultima vreme am cumparat mai multe jocuri de PC si cam cu toate am avut probleme, ba cu autentificari, ba cu cd-key-uri etc. Ma refer aici mai mult la platforma Origin care daca o folosesti ceva mai mult, trebuie sa stai in paralel cu Live Support-ul in caz de probleme. Dar ma rog, e beta. In plus, chiar nu mai pot juca titluri precum Dead Space 2 sau chiar DiRT 3 cu tastatura, controller-ul fiind aproape obligatoriu in aceste cazuri si nu numai.
Asadar, de ce si-ar bate cineva capul cu tot felul de probleme tehnice sau chiar ale controlului pe PC, in cazul in care pe consola doar bagi discul si te joci?