Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3
-
Senior Member

Originally Posted by
Downshifting
�Last year Activision had a 90 share in the shooter category. This year, Battlefield 3 is going to take you down to 60 or 70. At that rate, you'll be out of the category in 2-3 years�.
Astia de la EA incep sa se ia prea in serios. Anul asta BF o sa faca ceva furori, de acord, dar asta pt ca vin cu un motor grafic nou. Sau mai bine zis imbunatatit. Nu cred ca asta se va intampla an de an de acum incolo.
Si chiar si asa MW3 ii bate binisor la precomenzi, cu toata campania EA de bonusuri la precomenzi. Si in conditiile in care inca nici nu a fost facut public multiplayerul de MW3.
Si cred ca EA mai pierde ceva din vedere: daca BF3 nu o sa aiba succes, atunci ei nu prea mai au nimic cu care sa intre in competitie cu COD. Cred ca ar trebui sa o lase mai usor cu declaratiile astea sau macar sa astepte pana pe la primavara si sa le faca atunci, daca va mai fi cazul.
Cum nu au cu ce să vină peste c�ţiva ani ? Au o minunăţie de engine pregătit pentru următoarea generaţie de console, ActiVision nu (cel puţin noi nu ştim nimic).
Oricum discuţiile astea MW3 VS B3 sunt lafel ca cele �ntre suporterii echipelor de fotbal
. Eu oricum o să joc şi MW3 şi B3