Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Pro Evolution Soccer PES 2012
-
Senior Member
Am jucat demo-ul si tot ce pot sa zic este WOW!!!
Fata de editia trecuta in primul rand am remarcat camera care este mult mai buna, pitch side fiind preferata mea din ce am jucat pana acum.
De grafica nu pot sa zic nimic, deoarece u am un pc foarte stralucit si sunt constient ca jocul nu a aratat ce poate din acest punct de vedere.
Un alt lucru bun si poate cel mai important pentru ca multi fanboy fifa sa ii dea o sansa il reprezinta faptul ca jucatorii nu mai alearga de parca ar avea ceva infipt in locul acela nu prea vizitat de soare. Comparand filmuletele de gameplay legate de fifa 12 (atentie nu video-uri fanteziste de prezentare) cu gameplay-ul din acest demo pot zice ca fifa are miscarile jucatorilor mai fluide, in timp real, pe cand pes 12 are miscarile putin defazate uneori parca mai rapide decat s-ar desfasura in realitate, dar in schimb mult mult mai variate.
Ca si gameplay dupa cateva jocuri, pes nu aduce deloc cu fifa 11 (comparatia cu fifa 12 nu am cum s-o fac momentan). Faze extrem de diversificate, poti da gol de la distanta, din vole, cu capul (scuzati cacofonia) pe spate, etc. Nu am intalnit in cele 5 meciuri jcuate nici macar o faza handicapata cum sunt cele din 70% din golurile din fifa 11 cand ori iti respinge protarul mingea la un atacant advers care iti da gol si nici faze de abrambureala in careu la care in 99.9% din cazuri mingea sa sara ala echipa mai bine cotata. Inovatia cu demarcarea jucatorului folosind stick-ul din dreapta este f tare, deoarece acum poti controla exact pe cine vrei sa trimiti in fata si chiar poti face false demarcari pentru ati pune adversarul pe picior gresit.
Nu vreau sa ma hazardez, dar din ce am vazut pana acum, imbunatatirea adusa jocului de fotbal este relativ comparabila cu saltul urias pe care l-a realizat ea atunci cand a introdus jocul next gen pe console. De atunci nu am mai vazut atatea lucruri bune aduse de un joc de fotbal predecesoarelor sale (din aceeasi serie sau rivale).
Daca multiplayer-ul va functiona ok eu unul voi achizitiona jcoul cu siguranta.