Single post: Ultimul joc devorat

1. #2731 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Dungeon Siege III@X360 - 1000/1000

...am așteptat ceva vreme ca să-l joc mai ales că ăsta a fost primul (celelalte două nu le-am jucat deși le am pentru PC). Mi-a plăcut mult!

[+]
    • Obsidian & Square Enix
    • Story!
    • Gameplay!
    • Music!
    • <3 Lucas; Anjali; Reinhart & Katarina (mai ales Katarina)
    • <3 Atomatons (jur că de c�teva ori am avut impresia că joc Syberia ) - uai ce dor mi-e și de jocul ăla ...de ambele.
    • Main Quests & Sidequests
    • Weapons (niciun personaj nu duce lipsă de așa ceva - ai de unde alege )
    • Abilities (frumos grupate și departajate)
    • Items (<3 rare items) - I have them all
    • Lore (contureeaza mai bine povestea și explică pe larg anumite evenimente)
    • Achievements (Helping Hand - după părerea mea cel mai greu de luat. Ține de noroc și de multă răbdare și o tonă de refresh-uri �n lobby )
    • Others
    [-]
    • CO-OP grăbit - dar dacă �nchizi un ochi dispare și singurul minus
    [*]
    • Credeam că jocul �mi va da mari bătăi de cap (av�nd �n vedere că n-am jucat celelalte două...și no...cam ce trebuie să fac...unde trebuie să merg...ce să pun pe mine...etc.) dar m-am �nșelat - totul a mers perfect și n-am avut nicio problemă
    • Era FOARTE interesant dacă...după ce jocul s-a terminat cu fiecare personaj principal se deblocau alte personaje importante din joc (ex. The Venerable Odo; Jeyne Kassynder și/sau Hugh Montbarron) măcar așa...c�teva quest-uri. La fiecare c�te 3...ceva episodic. No cine știe...poate scot DLC-uri
    • Un mic quide (nimic special - o contribuție) - http://www.consolegames.ro/forum/f52...arina-ronann1/
    Cam at�t!
    Attached Images Attached Images dungeon-siege-iii_black.jpg