Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
28-08-2011 23:43 #4304 SP
Member
Daca bateriile nu sunt contrafacute (facaturi pe romaneste), nu are cum sa nu functioneze pe ele. Dual-coil, alea sunt. Sunt cartomizoare puternice, avind 2 rezistente inauntru. Nu conteaza de unde le iei. Important este sa iesi cat mai ieftin. Cauta si cumpara de unde au free shipping, daca le comanzi din strainatate. Ca altfel, s-ar putea sa iesi prea scump din cauza costurilor de transport. Eu imi procur de aici: Accessories - Atomizers/Cartomizers - Dual Coil Cartomizers - mistEliquid -- Leading International Supplier of E-Liquid .
M-a costat 42 lei/set (5 buc.), free shipping indiferent de cantitate. Marfa ajunge in 5-7 zile. Ultima oara mi-a ajuns in 4 zile. N-ai treaba cu vama, ridici coletul direct de la posta ta de cartier. Iti vine aviz postal acasa. Sau iti iei de aici: Atomizoare/cartomizoare - JohnSmoke . Baiatu' e d-aci din "romanica", ii dai adresa si ti le trimite sau prin posta, sau prin curier rapid. Depinde cate seturi comanzi, ca sa se amortizeze transportul. Ele sunt de 1,5 ohmi sau de 1,2 ohmi. Nu e diferenta mare intre ele. Deci poti sa iei linistit, de care gasesti dintre cele 2 variante. Iar in ce priveste varianta de spalare cu Cola, nu te-as sfatui. Dar tu faci cum crezi. Varianta descrisa de mine mai sus e cea mai simpla si mai "sanatoasa" pentru atomizor. Carto dual-coil nu se spala, se sufla bine din cand in cand ca sa iasa depunerile din el (un lichid imbacsit, maroniu inchis spre negru). Pentru o functionare optima si cat mai mult timp, nu-l lasi sa se goleasca de tot. La prima impresie ca si-ar schimba gustul (atunci cand el are putin lichid), il sufli bine pe cel ramas si apoi ii faci o noua incarcare. Daca vrei sa treci pe dual-coil, parerea mea este ca nu tre' sa mai investesti si in alte cartomizoare. Crede-ma, de cand o aburesc cu dual-coil, daca mai incerc sa mai trec si pe alt carto sau atomizor, parca trag dor aer gol. In concluzie, odata ce treci pe dual-coil, o sa fie greu sa mai revii la altceva. Poate doar dupa o pauza de 2-3 zile pentru dezvatarea organismului de vapat cu dual-coil. Spor la abureala.