Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gamer este cel care...
-
Banned

Originally Posted by
Eleetist
Sincer daca deschizi conserve 10 ani de zile, cateva zeci pe zi, o sa fii cel mai adevarat deschiztor de conserve de pe planeta.

Nu stiu cat de corecta este comparatia ta, eu mai degraba as compara situatia cu o... profesie sa zic. Sau o profesie axata pe o anumita specialitate. Adica diferenta intre un medic generalist si un chirurg cardiolog. Nu cred ca vrei sa-ti lasi inima (doamne fereste, sa nu fie niciodata nevoie) pe mana primului. Si gandeste ca Heroes 3 are atatea harti si scenarii, ca nu-ti ajunge o viata sa le dovedesti.
Or fi conserve multe, dar continutul este mereu altul. La FIFA la fel. Nu mai joaca FIFA '99, ci evolueaza. Dar tot FIFA joaca.