Single post: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
-
Senior Member

Originally Posted by
Downshifting
Asta nu e decat impresia ta, aroganta si jignitoare fata de milioanele de gameri care cumpara COD. Ti-am mai explicat ca oamenii il prefera datorita ritmului de joc si controlului, asta il deosebeste de restul shooterelor online.
Am vorbit de asta in alt context, legat de marimea hartilor din MP Battlefield, cand iti spuneam ca doar pt ca o plansa e mare nu inseamna ca e neaparat si buna. Ce legatura are asta cu topicul de fata?
Nu ai de ce sa te simti jignit pentru ca e un adevar, multi dintre cei care cumpara CoD nici nu au habar cum arata jocurile de dinainte de MW2 pentru ca nu le-au jucat niciodata. Pustimea americana, adica grosul vanzarilor, este minora. Cand crezi ca au jucat ei jocurile mai vechi ale seriei? La 10 ani? Sa fim seriosi.
Poate ai uitat. Iti reimprospatez memoria. Am vorbit de marimea hartilor, adevarat, dar si de vanzari/popularitate/gandirea de turma. Daca e atat de cumparat trebuie sa fie ceva de capul lui, nu? Raspuns: Nu. Este doar numele de el. Lumea il cumpara pentru ca asa face an de an, cumpara orice vine din directia respectiva. Cum am mai spus, daca era vorba de vanzari si alte cele, Justin Bieber si Hannah Montana erau langa Beatles. Ce incerci tu sa propui, ca daca vinde enorm inseamna ca lumea vede ca e joc bun nici nu se poate lua in calcul. Normal ca vinde enorm, pana si Black Ops a vandut. Numele face toti banii.

Originally Posted by
alin_e
N-am ce comentarii sa fac pentru ca pur si simplu nu esti nici de departe fan al seriei(suna mai frumos daca o spun asa).In plus,nu iti inteleg rostul pe topicul asta...imi miroase a troll.Totusi,e pararea ta si nimeni nu ti-o poate contesta.
Nu luati postul asta ca pe o rautate din partea mea.V-am raspuns,nimic mai mult.
Puteti s-o luati ca pe fanboy-ism sau nu...just my two cents.
Si daca nu sunt un fan al serie CoD (ce-a mai ramas din ea) inseamna ca nu am voie sa-mi postez parerea? Cand cineva nu este de aceasi parere cu tine inseamna autmoat ca e troll? Asta ar insemna ca nici Downshifting (spre exemplu) sa nu aiba voie sa posteze pe topicul de BF3, ca na, nu este fan si uraste ca alearga mult pe harta. Ce e tampenia asta? Atat timp cat nu vin cu comment-uri de genul "BF3 > MW3" si imi expun parerea intr-un mod civilizat, nu vad unde e problema. D-aia e forum, sa discuti.