Single post: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
-
Member

Originally Posted by
Khufu
Daca e atat de cumparat trebuie sa fie ceva de capul lui, nu? Raspuns: Nu. Este doar numele de el. Lumea il cumpara pentru ca asa face an de an, cumpara orice vine din directia respectiva. ... Numele face toti banii.
Sunt lucruri diferite aici pe care le confunzi si amesteci intre ele. Una e ca un joc sa fie popular, alta e ca acel joc sa fie bun si alta e ca acel joc sa fie cumparat din motive ridicole (numele jocului, de ex).
Sunt atat de multe jocuri bune aparute in ultimii ani, carora li se face atat de multa publicitate (inclusiv seriei COD, Activision nu se sfieste sa arate gameplay si detalii din noile jocuri ale seriei) incat mi se pare ridicol ca un astfel de produs sa fie cumparat doar pt ca se cheama COD in detrimentul altora. Gamerii stiu ce contine un joc de COD si chiar daca nu au jucat acum 2 ani MW2 sau, mai recent, Blops, pot vedea cu usurinta in ce constau ele inainte sa dea banii.
Si nu e niciun mister: COD atrage prin ritmul de joc, controlul fluid si continut. De ex., MW3 se pare ca va aduce 16 de harti in MP (la fel ca MW2), adica mai mult decat au alte shootere cu DLC-uri cu tot.
pana si Black Ops a vandut.
Blops e un joc bun. L-ai jucat online? Ce anume nu ti-a placut?
Atat timp cat nu vin cu comment-uri de genul "BF3 > MW3" si imi expun parerea intr-un mod civilizat, nu vad unde e problema. D-aia e forum, sa discuti.
Absolut de acord. Cine vrea doar informatii strict legate de joc, sa se aboneze la siturile/buletinele oficiale.