Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
-
Senior Member

Originally Posted by
Downshifting
Lightweight imi trebuie ca sa flanchez mai usor inamicii si sa ajung mai repede la obiective. Flak J iti da o protectie mai mare (nu imunitate) fata de explozibili. Ce-i ridicol in asta? Second Chance e agasant, insa nici pe departe atat de deranjant pe cat se lasa impresia. Mai ales ca are un counter perfect: daca il omori pe unul cu orice shotgun in Blops, ii anulezi SC. In MW3 va reveni ca si deathstreak, dupa 4 morti consecutive. Nu cred ca va fi mare problema iar daca unul va muri des de 4 ori la rand poti fi sigur ca nu reprezinta o amenintare, cu SC sau nu. Poate m-am exprimat eu gresit. Stiu ce face Lightweight si in ce situatii te ajuta doar ca mi se pare stupid ca unii sa alerge mai repede ca altii datorita unui perk. Toti ar trebui sa alerge la fel de repede, fara sa fi pus sa alegi intre asta si alte perk-uri. Stiu ce face si flak jacket doar ca in unele situatii este mai mult de suparator. SC este ridicol oricum l-ai privi, chiar daca cel de jos are health aproape de 0 si abia se misca si trage cu un pistol. Intr-un spatiu restrans cu mai multi purtatori de SC deja e prea mult. In MW3 o sa fie mai OK treaba. Un jucator bun nu are nevoie sa campeze iar unul mediocru nu va avea rezultate chiar si daca sta in acelasi loc. Mai ales intr-un joc COD unde ai killcam si vezi exact unde se ascunde. Eh, pe unii ii mai duce capul sa se mute din locul repsectiv si sa-si gaseasca altul. Si apropo de jucatorii buni care nu au nevoie sa campeze, exista si d-astia. Nu toti se arunca ca Rambo. Prin chiar faptul ca recunosti ca exista jucatori foarte buni inseamna ca jocurile COD MP nu sunt haotice si permit strategii de joc. Daca ar fi fost totul la intamplare, toti jucatorii ar fi avut cam aceleasi performante. Dar e clar ca unii sunt mult mai buni decat altii. Pai sunt jucatorii buni pentru ca joaca pe obiectiv si castiga si fac si kill-uri, scopul suprem in COD. Asta nu inseamna ca nu este un joc haotic care se bazeaza pe cine apasa mai repede pe tragaci. In orice duel 1 vs 1. cel care apasa primul castiga, indiferent in ce zona trage. E clar ca unii sunt mai buni decat altii, nu toti au reflexe sporite (nici pe controller, nici pe mouse + keyboard). Pai daca niciunul din adversari nu e in stare sa faca 4 killuri in timp ce eu sunt in stare sa fac opt, poate ca merit sa am Bbirdul ala, nu? Poti sa spui si asa. Nu-mi schimba, insa, cu nimic parerea despre unele killstreaks-urile din CoD. Nu va avea un engine nou, ci unul upgradat cu 0.5 fata de ultimul joc al seriei. Adica BFBC2 avea Frostbite 1.5, BF3 o sa aiba FB 2. Harti si mai mari fata de BC2 sau BF2? De unde ai informatia asta? Or fi mai multe atasamente fata de Battlefieldurile anterioare, dar nu cred ca o sa depaseasca ce-a facut COD in ultimii ani cu aspectul asta. Acel 0.5 poate fi considerat ca un mare pas in fata avand in vedere ce poate sa faca, chiar si cel din BC2 era extrem de bun pentru zilele noastre. Nu am zis nimic de BF2 atunci cand m-am referit la marimea hartilor. Ma refeream la BC2. Nu stiu daca urmaresti stirile avand in vedere ca jocul nu te atrage, dar chiar cei de la DICE au spus ca hartile sunt mult mai mari decat cele din BC2 si sunt comparative cu cele din BF2. Operation Metro din alpha, este cu siguranta mai mare si aia a fost o harta de infanterie doar, avand doar un vehicul. Ramane de vazut daca depaseste CoD sau nu, dar daca nu au exagerat la faza cu "iti trebuie ~ 100 de ore sa deblochezi un kit intregral alaturi de toate atasamentele", eu cred ca are sanse. Gameplayul COD NU e haotic, noobtubes vor fi drastic limitate in MW3 (ca si in Blops), camperi vor fi ca in orice alt joc. Dracovenii in aer? Asta din partea unui fan BF? Agree to disagree. Camperii vor fi multi acolo pentru ca e mai popular jocul.
In BF stiu ca dracoveniile sunt pilotate si nu orice inapt poate sa ma omoare. Mai intai trebuie sa stapaneasca bine pilotatul si apoi trebuie sa ma vada. La CoD, ORICINE poate sa te omoare. Spam pe buton de fire. Easy as pie.
Chiar nu inteleg ce doresti aici. Acel continut poate fi si pe disc daca vrei. Ce importanta are asta? Ei iti dau din start, in pretul standard, mai mult continut decat iti dau altii cu tot cu DLC-uri. Adica tu ai vrea ca in timp ce alte shootere apar cu 6-8 harti initiale si mai adauga inca 6-8 prin DLC-uri, COD sa-ti dea tie 24 de harti din start in pretul standard?!
Din nou, agree to disagree. Tot o bagi pe asta cu mai multe harti decat ofera orice alt joc, de parca ei trebuie sa se ghideze dupa ceilalti. Ei fac piata in acest moment, pot sa scoata si 50 de harti pentru joc, nu este mare lucru pentru ei. Doar ca nu vor. Eu, personal, nu m-am nascut in era MW2, sa accept orice mizerie practica baietii astia. Nu cred ca mai e nimic de zis pe tema asta.
PS: BC2 a scos free map packs. Poate in BF3 nu va fi la fel, insa asta arata ca se poate.