Single post: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
-
Member
Gameplayul COD NU e haotic, noobtubes vor fi drastic limitate in MW3 (ca si in Blops), camperi vor fi ca in orice alt joc. Dracovenii in aer? Asta din partea unui fan BF? Crancena infruntarea asta BF vs MW.Persista si pe thread-ul BF3.Aduc si eu un argument contra MW.Nimeni nu pare sa mentioneze nivelul ridicat de AUTO-AIM ! din MW.Asta, combinat cu 60fps si fluiditatea jocului si apoi te miri ca orice prunc poate juca COD, implicit succesul jocului(financiar cel putin).De o gramada de ori ma gaseam in GAME shop cu prunci de vreo 12-15 incercand sa cumpere COD, doar ca sa fie refuzati datorita 18+.Aia e audienta jocului.
In umila mea parere, BF e de 2 ori mai joc decat COD pur si simplu datorita mediului ce se distruge, vehiculelor si strategiilor care rezulta din asta mai ales cand joci ca engineer.Vrei ceva mai ritmat?Conquest pe Arica Harbour e similar cu un game de Quake daca te bagi la bataie, sau orice Squad DM, mai ales pe Heavy Metal.Ideea e ca, Bf are de toate pe cand COD ramane un shooter de coridor din lipsa inovatiei IMO.Fain design la arme totusi, mi-e ciuda....heh.