Quote Originally Posted by Pizzi View Post
Ai luat-o rau de tot pe aratura. Cei doi s-au inteles sa-i dea 70 de lei pe produs. Apoi vanzatorul s-a sucit si a incercat sa stoarca mai multi bani de la el incercand, probabil, sa profite de faptul ca omul chiar isi dorea produsul. Negativ direct. Ce tot atata vorbarie aiurea. Sa-si respecte cuvantul dat sau sa nu mai ''faca afaceri''.
Te-as ruga sa-ti masori cuvintele, nu stiu care din noi a luat-o pe "aratura". Nu exista "intelegere" pana cand "banu' nu e dat". Ia mergi tu intr-un magazin si "rezerva" ceva. Da, probabil ca vanzatorul va zice : sigur, rezerv. Dar pana n-ai platit produsul NU e al tau, e al vanzatorului si poate sa faca absolut ce vrea cu el. Parerea mea. Ca tu ai alta parere e altceva, dar asta nu inseamna ca tu ai dreptate. Fireste nu inseamna nici ca eu am dreptate.

Si sper ca realizezi ca suna un pic "ciudat" cand zici "sa nu mai faca afaceri" si tot tu zici sa-si respecte cuvantul. Nu stiu cate "afaceri" ai facut tu, dar o afacere se bazeaza pe BANI. Ai bani, faci afaceri. N-ai bani, stai pe tusa, nu arunci cu negative de frustrare ca n-ai avut bani. Stiu, stiu, stiu, suna crud, pervers, etc. Dar asta e realitatea.

Normal ar fi sa scrie clar in regulament daca se poate da negativ in situatia asta si atunci n-ar mai fi disputa asta.

Quote Originally Posted by psypc2 View Post
Nu stiu de ce dar am impresia ca toti cei care sunt porniti impotriva mea au impresia ca eu am inventat acea oferta numai ca sa-l "storc" de bani pe "saracul" gugukalimero. Cand NSNS va avea timp va confirma in cadrul acestui topic faptul ca el este ofertantul si ca nu m-a "sucit" pe mine ceva ca sa ii "cer" lui gugukalimero asa din senin mai multi bani pentru joc.
Aici nu-s chiar de acord cu tine. Daca i-ai rezervat omului ceva la un pret frumos ar fi sa-ti onorezi rezervarea. Insa asta e cu totul alta discutie, eu tot consider ca nu meriti negativ, n-ai pagubit pe nimeni cu nimic, negativele trebuiesc acordate pt TEPARI. Si aici nu e cazul. Tocmai de aia exista calificative neutre.