Single post: Probleme pc
-
Cons. Mercedes-Benz
Man nu sunt mare IT-ist dar.. ai niste probleme : temperaturile sunt mari si in desktop fara sa ruleze ceva dificil in background, cele in full load imi par si mai mari, este clar ca ai probleme. La ce componente ai tu acolo principala schimbare ar fi sursa. Si nu spun sa o chimbi cu una mai mare dar neaparat cu una de calitate ( Fortron, Seasonic, Corsair.... alegi tu marca dar sa scoata undeva la 500 - 600W). Carcasa.... se poate pastra si daca intr-adevar iti doresti ceva ventilat bine atunci poti merge si pe acel Raimax dar va trebuii cand montezi componentele sa elimini din ecuatie coolerul ala mic din lateral ( face un zgomot cat toate coolerele din sistem si nu aduce nimic in plus).
Deca daca ar fi sa recomand ceva ar fi SURSA de calitate + carcasa ventilata. Collerul din fabrica al placii video cred ca este in regula si nu cred sa necesite schimbare.
Oricum ceilalti membri te pot ajuta cu o parere mai buna dar tine cont ca de cele mai multe ori o sursa de calitate te tine mai multi ani si ea duce greul tuturor componentelor si overclockingului.