Single post: Console Games - Donatii

1. #395 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu unul as face in felul urmator. Sper sa nu imi stergeti postul ca dau ca exemplu alte forumuri, dar:

Am vazut pe ComputerGames ca sunt foarte multe reclame, pe forumul Level, din nou sunt foarte multe reclame. Puteti face si voi acest lucru. Dar, userii care platesc un abonament sau whatever sa nu intampine reclamele respective. Uitati-va pe Gamespot ca exemplu. Membrii care nu platesc infrunta mereu reclame. Si pe sectiunea video, si pe pagini normale. In felul asta s-ar face multi bani, si pentru plata hosting-ului dar si pentru eventualele premii oferite membrilor care platesc. Locul care ar trebui "umplut" cu reclame ar fi sectiunea de bazar. Nu zic sa cereti comisioane pe tranzactii precum okazii, dar puteti face viata un pic mai grea celor care vand/cumpara/schimba jocuri in mod regulat si sa ii obligati in felul asta sa isi faca un abonament de baza.

Cum a spus cineva mai sus as face doua feluri de "abonamente". .Le-as imparti ca la armata. Cum generalii s.a.m.d. au pe umeri acele graduri, se pot face si aici doua graduri. Basic si celalalt. Ceva gen Gold si Platinum. Gold fiind cel de baza. Romanului ii place aurul, si i-ar placea sa aiba bling bling la profil. Nu zic sa puneti cine stie ce semne pe langa avatar sau nume, doar o chestie simbolica. Ca tot ziceam de graduri, primul grad sa fie ceva la modul celui din atasament, iar cel de-al doilea sa fie precum al doilea din atasament . Schimbati culorile s.a.m.d , dar asta ar fi ideea. Astea sunt furate de pe GS (aveti grija cu copyright), dar eu zic ca ar fi o idee buna ceva la modul asta. Moderatorii sa aibe ceva cu sigla ConsoleGames iar redactorii ceva cu news, ma rog, prindeti ideea.

Gradul simplu si de baza sa fie cel care te scapa de reclame, si care te lasa sa postezi pe aria de bazar fara a fi blocat de reclame. Doar daca platesti, sa poti folosi functia de atasament. Cati o sa mai poata vinde ceva fara a pune poza cu produsul? Sunt foarte multi care posteaza pe aria Bazar mereu, dar nu au donat sau nu au ajutat forumul deloc. In felul acesta, pentru o suma mai mult simbolica, zic si eu, 5 euro, sunt si ei fericiti ca isi pot face treburile in continuare in pace, si are si forumul bani pentru hosting si altele.

Al doilea abonament sa includa tot ce include primul + tombole, participari la concursuri, intalniri, chestii de genul asta. Pe langa ceva distinctiv dar de bun gust pe forum, care sa diferentieze pe non paying members de cei simpli, cred ca mai mult conteaza cat de implicat si cat de aproape e user-ul de comunitatea de pe acest forum. Cum moderatorii au numele scris cu rosu, si top members sa aiba culoarea scrisului la alegere. De exemplu, patratelele verzi de pe pagina de profil, care nici nu am idee ce inseamna pana la urma, mi-ar placea sa apara si sub avatar. Sau chestii de genul asta. Nu chestii complicate sau de hi5, bling bling-uri si prostii de genul asta, dar sa fie totul la fel de curat ca si acum.

Nu mi-ar placea sa poti pune poze in semnaturi, sau sa iti faci o semnatura lunga de 10 randuri, sau chestii pe care nu le ai voie nici acum. Pur si simplu ar scadea din calitatea forumului.
    Attached Images Attached Images 1231.png