Comision ca pe Okazii? Eu am renuntat la site-u ala infect (nu doar din cauza teparilor care sunt mai multi ca in Left for Dead) ci din cauza comisionului. Am vandut un joc cu 30 Lei si comisionul a fost 1.44 Euro. M-am ales cu 23 Lei, nu stiu cum e cand vinzi produse mai mari de 100/1.000 Lei. Cu cardul nu m-au lasat sa le platesc (au avut nu stiu ce probleme) si nu aveam de gand sa le dau 10 Euro prin sms.
Eu activez de mult pe okazii (si chiar vand binisor acolo) si nu stiu cum naiba ai platit tu comision de 1.44 euro la 30 lei, comisionul e de 2.8%. Eu la o placa de 80 lei am platit comision 0.53 euro, atasez si un screenshot sa te convingi.
Cat despre tepari ... aia sunt oriunde, eu n-am luat niciodata teapa pe okazii (nici la vanzare, nici la cumparare) si am cumparat si vandut la greu, insa aici (pe forum) am luat o teapa la schimb.
Singurul lucru ce ma deranjeaza pe okazii e ca multi listeaza piraterii si degeaba dau "report".
Originally Posted by FuriaAlba
*Ahem* Daca va trebui sa platim pentru a posta in aria bazar, site-ul nu va avea atatia useri.
5 euro pe an ? Ca sa-ti listezi produse aici ? Ma rog...la romani e posibil sa li se para mult, nu zic...
Originally Posted by GreyhounD
Hai sa facem un mic exercitiu de imaginatie, postati cam ce v-ar placea sa primiti extra ca utilizatori premium. Orice va vine in minte.
Eu am mai zis odata : o tombola cu premii pt userii premium ar fi motivanta, sa se poata castiga lunar un joculet sau ceva de genul. Apoi diverse maruntisuri, dar care totalizate ar fi tentante, pe fiecare user probabil ca l-ar atrage unele si l-ar lasa indiferent altele. Exemple :
-nick colorat diferit (poate auriu si argintiu sau sa-ti poti alege o culoare custom, asta ar fi super - fireste ca nu rosu, dar orice altceva e liber)
-avatar mai mare (dar nu exagerat, ceva pana in 200x200 max)
-imagine (mica) in semnatura
-link-uri externe in semnatura (dar sa nu fie ofensatoare, etc)
-mai multe randuri in semnatura (stiu ca multi adora sa-si scrie acolo configuratie pc/console/etc)
-plus de experienta acumulat pt orice actiune (exemplu : un user primeste 1 thanks de la cineva, daca e user simplu la experienta se aduna 10 puncte, daca e user silver primeste 12 puncte, daca e user gold primeste 15 puncte)
-experienta negativa scazuta (exemplu : unui user cu x puncte ii scade activitatea, daca e user simplu ii scade exeprienta cu 10 puncte, daca e silver ii scade doar cu 8, daca e gold ii scade doar cu 5)