Single post: A luat-o razna RDS-ul?
-
Member

Originally Posted by
Pisboy
Cum? Pai eu la 70 de lei care ii dau la RDS in Bacau nu am decat canale SD + net pe cablu+ stick cu internet limitat si telefon fix.Eu nu am programe HD.
Am fost la ei intr-o perioada sa trec pe un abonament cu viteza mai mare la net si mi-au zis ca il am pe cel maxim.
Oare ar trebui sa ma duc sa cer recevierul pentru canale HD ? o fi inclus in abonament ?
Daca ai abonament mare de net, deaia platesti asa. Eu am abonament mare de net, si cablu simplu (nu ma uit la tv mai deloc), platesc cam 65 ron pe luna. Internetul merge foarte bine in mare parte.
O singura problema foarte ciudata o am cu RDS-ul. Nu merg toate routerele pe conexiunea care o am eu (fibra - PPPoE). Am cumparat un Belkin destul de scump de peste 300 lei si nu se conecta (avea suport pentru PPPoE). Am schimbat router-ul crezand ca acela e de vina, insa nici cel de-al doilea nu mergea conectat. L-am incercat cu alti provideri si a mers fara probleme, ba mai mult, la bucuresti, tot pe RDS se conecta. Am sunat la ei si s-au blocat la telefon, nu stiau ce sa imi zica. Noroc ca mi-au primit router-ul inapoi la magazin, altfel cred ca imi parea foarte rau de achizitie.