Quote Originally Posted by kobayashi View Post
Si eu mi-am batut capul destul de mult cu acele curse din clasa S,dar pana la urma majoritatea le-am facut cu Corvette Z06,e destul de stabila masina si nu derapeaza asa mult ca altele,pe de alta parte nu are acceleratie prea buna,dar eu am preferat un control mai bun in defavoarea vitezei fiindca in curbe castigam mai mult teren.
Ce-mi lipseste un joc bun cu masini...nu mai termina astia odata GT5-ul.
ferrari challenge este nu bun, ci foarte bun. nu te lua dupa review-uri facute de oameni care nu sunt pasionati de gen. sunetul motoarelor iti face pielea de gaina, grafica este peste GT5 iar AI-ul dinamic este aproape perfect. nu iti lasa trasa ideala libera, daca faci fake te blocheaza (si la revenire), poate gresi cand il presezi, nu intra ca boul in tine pe franare in curba si cel mai important nu conduce constant (boala de care sufera majoritatea sim-urilor)...hence AI dinamic.

saptamana viiitoare sper sa primesc codul pentru beta-ul Supercar Challenge si voi posta primele impresiii. fiind facut pe aceeasi structura nu ma astept decat la ce este mai bun. sper...