Quote Originally Posted by Downshifting View Post
Harta e proasta nu pt ca n-are vehicule, ci pt ca e liniara si plina de choke points - care culmineaza la a treia baza, unde e practic imposibil sa flanchezi ca attacker daca ai de-a face cu o aparare semi-decenta.

Pai da, harta este doar de infanterie, marca CoD. Nu crezi ca atrage mai multi decat un CQ imens? Hallway shooter to the max. CoD iti da mai multa libertate? Iar vorbim de flancare in CoD?

Atata timp cat exista jocuri care arata mai bine decat BF3 pe PS3 am tot dreptul sa nu fiu impresionat de grafica lui, mai ales la cat accent au pus producatorii pe aspectul asta.

Pai arata bine doar pentru ca munca este indreptata exclusiv catre PS3, dar repet, nu ai cu ce alte variante sa-l compari. Macar pe o alta consola daca aparea, daca nu pe PC. DICE a spus ca grafica este unul din aspectele pe care au pus accent, dar platforma principala este PC-ul, variantele de console fiind ajustate in conformitate cu hardware-ul. Intelegi de ce nu esti impresionat?

PC-ul nu ma intereseaza si nu ma incalzeste cu nimic ca acolo se vede mai bine - din contra. Realizezi ca esti pe un forum dedicat consolistilor, nu?

Realizez ca sunt pe un forum de consolisti, detin si un Xbox. Cand vine vorba de BF3, eu merg pe varianta PC din motive lesne de inteles. Tu ai vrut sa fi dat pe spate de grafica, dar totusi nu te intereseaza/nu te incalzeste ca grafica aia vine doar pe niste piese capabile. Atunci nu mai pomeni de grafica. Eu zic ca e mai corect asa.