Quote Originally Posted by MonkY View Post
De-abia s-a lansat... give it time. Eu sper doar sa bata Zinio (si la preturi si la numar).
Sper, si aici ma refer in mod special la revistele de gaming, printre care momentan nu vad OXM sau PSOM. Not in a rush though, I can wait.
Preturile in schimb par mai ok pe Newsletter; pe Zinio nu am vazut sa poti achiztiona revistele individual, doar pe baza de abonament. Pe Newsletter in schimb, revistele pot fi achizitionate atat individual cat si pe baza de abonament.

Ce Dzeu aveti cu "umpic"? Din ce in ce mai multi scriu asa... Nu e corect! Nu exista in limba romana! Este "un pic" nu "umpic"!
I know, reflex prost; foarte multa lume pronunta "un pic" - "umpic", si aparent am prins si eu "virusul". Deh, pronunţii care ne joacă feste!
Funny thing, m-am mai confruntat cu greseala asta nu de mult, prin vara, cand scriam un email, doar ca atunci s-a rectificat, de data asta in schimb mi-a scapat. 05:41 AM, have a heart.

Probabil s-a referit la "noi" cei care nu stiu limba engleza... Bine, in Romania multi nu stiu nici limba romana, asa ca...
Momentan, dar pe viitor nu vad de ce nu ar profita si publicatiile de la noi de Newsletter; LEVEL, de ex, avea revista si in format PDF o perioada.

Cat despre ultima remarca, presupun ca bate un apropo spre mie, si daca nu, tot ma simt. Either way, you are a grumpy mofo at 05:46 AM!