am un televizor 3d de la Samsung de aproape jumatate de an, e vorba de modelul Samsung ue46d8000
Smart TV Samsung 46" Seria D8000 - UE46D8000 - Televizoare LED - Televizoare | SAMSUNG
va recomand celor care cumparati astfel de televizoare sa nu va bazati pe ochelarii care vin cu televizorul in cutie. in cazul de fata in cutie cu televizorul au venit o pereche de ochelari care se alimenteaza cu baterie genul alora mici si plate de ceas electronic.
la recomandarea cuiva de la samsung (nu persoane de genul alora pe care ii mai trimit prin mg sau prin magazine si habar n-au pe ce lume sunt ci o persoana care lucreaza la samsung de multi ani) am cumparat separat o pereche de ochelari care m-au costat destul de mult dar care fata de cei din cutie se vad mult mai bine. ochelarii luati separati se reincarca la usb, pe acelasi gen de cablu cu care se reincarca controller-ul de ps3.
daca va hotarati sa investiti intr-un astfel de televizor luati in calcul achizitia separata a unei astfel de perechi de ochelari si nu va bazati pe cei din cutie. pretul este unul destul de mare dar si diferenta de calitate dintre ei este una vizibila.
daca cineva este interesat strict de subiectul samsung 3d pot sa fac poze si sa va indic exact care sunt ochelarii superiori ca sa stiti ce sa cautati.