Single post: Battlefield 3
-
28-10-2011 21:17 #1440 SP
Member
Mai, eu ma *** pe el joc.Cum naiba sa ajungi sa joci asa ceva dupa BC2!!?
Grafic= uscat.Toate texturile sterse, mai tot jocul are un aspect de....lemn.AA de ps2.Pana si modelul soldatilor arata caraghios.Imi vine sa rad la kill cam.Nu stiu daca sunt animatiile de vina sau pur si simplu expresia idioata imprimata pe fiecare soldat.
Interfata= aglomerata.Eu nu inteleg de ce trebuie schimbat un lucru care functioneaza perfect.Incepand din meniuri si pana la gameplay.Capturezi flag-ul in conquest si iti baga icoana aia mare hapt in mijlocul ecranului, sa se prinda si noobii ca de fapt se intampla ceva.
Gameplay=si mai slow. Lag-ul de server e una, insa lag-ul de input ramane din pacate.Eu nu vad cum un patch poate rezolva asa ceva fara sa reduca si mai mult din grafica sau elemente harta.Ce frustrant e sa vezi cum ruleaza jocuri ca si COD si sa te amagesti cu o posibila imbunatatire in ceea ce priveste input lag-ul si sa te alegi cu ceva si mai nasol decat BC2.Nu sunt absolut deloc curios de ce poate oferi jocul cu controlul lui de KZ2.
Invidiez pe cei care sustin ca jocul le face placere,sincer, insa nu mai sustineti ca jocul e superior bc2(vorbesc de console fireste).Nu incercati sa va justificati achizitia, e o prashtie de joc in stadiul curent.Noroc cu inchiriatul.Pff, dezamagitor.