RAGE @PC 8/10

+atmosfera jocului
+gameplay
+in departamentul sunet si-au facut bine treaba la toate capitolele
+effectele, mai ales blood splatter sau cand treci printr-o apa curgatoare, cum se prelinge pe ecran apa in jos.
+sistemul de armament si munitie.
+detaliul grafic, dat unor zone, obiectelor si armelor.
+caracterele, toate, foarte bine detaliate din toate punctele de vedere, (modele 3D, textura, animatie si diversitate).
+animatiile, acesta este punctul forte al jocului, sunt facute cu maiestrie si naturale, pentru toate caracterele, inclusiv inamici astfel find prezentad tot felul de situati, sincer cred ca este la ora actuala cel mai bun joc in privinta asta.
+design-ul stagilor, mi-a placut mult idea ca dupa ce terminai o zona aveai posibilitatea sa te retragi rapid din ea, folosind vreo scurtatura.
+vehiculele si cursele, un alt mare avantaj al jocului, mereu ma enervat la FO3 ca nu exista nici un autovehicul cu care sa te deplasezi... dar acestia au facut mult mai mult, sincer nu m-am asteptat ca handling-ul sa fie asa bun la masina, a fost cu mult peste asteptarile mele, cursele au fost deasemenea distractive, idea cu tunning-ul masini bine pusa la punct efectele vazandu-se si in gameplay si visual, sistemul de arme al vehiculelor iara bine pus la punct, destul cat sa fie un feature in plus si o distractie noua dar fara ca ele sa incurce driving-ul/racing-ul.
+imbracamintea, mi-a placut combinatia de futuristic+post-apocaliptic, in FO3 de exemplu mi sa parut ca sa prea exagerat cu carpele acelea, dar aici a fost decenta, numai banditi find mai iesiti in comun, dar cum nu erau normali la cap, sa potrivit in a le arata nebunia.
+dinti albi, ce sa fac, ma enerveaza si in joc sa ii vad galbeni .

-calitatea cam proasta a unor texturi world si cluster.
-nici o fauna, toti inamici sunt derivati din oameni defapt nu exista creaturi inafara de oameni, acuma inteleg ca "piatra" aceea a fost devastatoare dar daca au supravietuit oameni atunci sigur au supravietuit si ceva animale... sincer daca ar fi vorba de vreo catastrofa de asa proporti mai degraba as paria pe crocodili ca supravietuiesc, nu pe oameni.
-cam scurt pentru un joc de 3 DVD-uri, singura mea speranta este ca acelea contin si date pentru DLC-uri si poate ne vor fi oferite cateva interesante si lungi (cel putin de genul DA.
-m-am asteptat la ceva mai multa actiune la sfarsit, plus ceva boss, din pacate putin cam slabut...
-puteau sa mai lucreze la raliu, a fost putin cam haotic.
-povestea desi simpla a fost cat de cat decenta, dar au fost unele parti care ieseau din tipar, modul cum caracterul tau accepta totul fara nici o intrebare, modul prin care ai intrat in conflict cu Authority fara sa te fi provocat ei...

Mi-a placut mult jocul totusi, abia astept DLC-urile XD.