Quote Originally Posted by Witchalok View Post
Ce intelegi prin "mici buguri dar usor de trecut cu vederea"?
Faptul ca nu poti sa intrii cu tot squad-ul prin quick match si te imparte care incotro? Faptul ca nu poti sa-i auzi pe cei din squad sau ii auzi cu intreruperi?
Faptul ca nu exista server fara lag? Faptul ca daca nu joci in 576p controlul are un lag infernal gen Killzone 2 (sper sa nu dea nimeni un reply din ala inteligent si cliseic de acum in legatura cu controlul KZ2) ? Faptul ca nu te poti juca coop cu un prieten pt ca de fiecare data cand il inviti ii da disconnect? Faptul ca nu poti vorbi in lobby?

Gargara faceti voi astia care ridicati jocul in slavi.

Zicea cineva pe aici ca anul trecut erau lansate numai jocuri gen Brink, Homefront, etc si acum ne am trezit sa criticam noi minunatie de joc. NORMAL ca il criticam daca aveam asteptari de la el. Nu e un IP nou de la care nimeni nu stie ce sa se astepte. Este BATTLEFIELD. Una din cele mai bune serii de FPS uri facute vreodata. Iar cu jocuri ca BF2, BC1 si BC2 in urma, te cam astepti la ceva mai mult decat la Homefront si Brink.

Dupa 9 ani de facut fps uri te astepti sa lanseze jocuri bug free. Iar dupa problemele avute in trecut cu serverele te cam astepti sa fie si lag free. NU E!

Nu vad decat 3-4 oameni pe aici care zic ca super jocul este super genial si super merita sa fie super cumparat. Restul de 10 - 20 - 100 - 10k de oameni sunt de alta parere. Cine are dreptate?

Nu ma intelegeti gresit. Jocul nu se compara cu Brink, Homefront, si alte bazaconii, dar in acelasi timp nici cu BC2 nu l pot compara.