Quote Originally Posted by flightcrank View Post
Vrei sa spui ca grafica de la Fifa e mai buna decat cea de la PES??asta poate daca il joci pe un tv crt
Si eu spun ca grafica de la FIFA este la ani lumina de PES, desi de 2 zile ma joc DOAR PES si-mi place la nebunie, mai ales de cand am fost cumparat de o echipa mult mai buna si se simte deja ca e mai greu, meciurile sunt mai "incinse", trebuie sa ma bat pentru un loc in primul 11 samd.

Sa fim seriosi. Toti jucatorii au aceeasi "forma" a corpului, cilindrica (cred ca este un TM al Konami), gazonul arata mult mai rau ca la FIFA, au foarte putine stadioane licentiate si alea arata destul de "normal", iar animatiile, 80% sunt pur si simplu oribile. Felu in care vine mingea aia si se lipeste de picior, felu in care schimba fotbalistii directia, in care interactioneaza cu mingea sau intre ei. Sa nu mai zic de felul in care "aluneca" pe gazon cand merg...parca leviteaza.

Totul este la ani lumina de FIFA.

Singuru plus pe care l-am vazut, a fost la Cristiano Ronaldo, in animatia din meniu, unde i se vede transpiratia si expresia fetei foarte clar. Dar sunt 99% sigur ca este ceva prerenderizat.

Te rog sa vi cu argumente, daca ai ceva de "completat".